Followers

Friday, October 23, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower elizakru.blogspot.com

2. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda

3. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

4. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

5. Sila link kan url blog anda di bah. comment bagi melihat pernyertaan anda.

6. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

7. Had umur baby uols :- newborn ~ 4 tahun

So..Ini lah dia pict. Walin utk
CUTEST BABY IN BLUE



Walin Hannani Yusra
D.O.B : 02/08/08





2 comments:

E.L.I.Z.A said...

ya ampun! comei nya walin..chubby lak tu..geram!
ok lulus >_<

p/s: cuma satu je, link utk ke entri ni supposed mcm ni
http://mysweetkiddys.blogspot.com/2009/10/cutest-baby-in-blue-contest

senang eli nk refer balik nnt..ok ;-)

E.L.I.Z.A said...

Salam k.nora,
nnt letak tajuk entri ek..