Followers

Monday, August 8, 2011

Contest automatically terbatal...;(



Nampak gayanya contest yg dianjurkan terpaksa dibatalkan memandangkan tiada sambutan...sorang jer pun yg join...huhuhu...Agaknya..apa punca menyebabkan contest ni tak berjaya yer...
Maybe....Syaratnya susah kut.....mmmm tak mungkin, coz...abih simple dah niii...
Maybe....Hadiah tak menarik.....mmm..ish...best tu..all hand made item ni..
Maybe....Kurang promosi?.........mmm...promote gakk..tapi agak kureng ckit..laa....
Maybe....Blog kita ni tak femes.....mmm...yer la kutt...huhuhuuhuu...
Maybe....Tajuk contest ni tak menarik n susah peserta nak join....ye kot...rata-rata ckp..tak de crownnn....

Alahai..berapa byk maybe niii...apahal pun, nak kena belajar ngan taiko-taiko contest nii...
Anyway...memandangkan ada sorg jer peserta yg join contest ni, iaitu..cik ros cute (thanks atas sokongan anda menyertai contest ni) sebagai tanda perghargaan mysweetkiddys....anda layak memilih mana-mana 1 hadiah yg ditawarkan..pilih yg mana berkenan yerr...rezekii...jgn ditolak kann....

Cik ros cute, tolong emailkan details pada saya yer ... norayus75@yahoo.com
Sayonara...


3 comments:

amiey lee said...

napa kta tak tau ada contest ke???? huhu jgn sedeh2 nnti buat bgtau k

NORA said...

hehe..ehh..awak tak tau ekk..ishh..terlepas pandang la ni..sorryy..anyway..nanti kalo kita nak buat contest..kita nak berguru ngan awak tau...

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.
http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html