Followers

Thursday, April 15, 2010

ConTest "Tidur Paling Comel" by InfantiaHouse


~Gambar Anak Kami Sedang Tidur Nyenyak~



Nama: Walin Hannani Bt Yusra
Umur: 1 Tahun 8 Bulan
Tarikh lahir: 02/08/08
Warna kesukaan: Merah atau Orange

Kawan-kawan semua jom join contest ni...

KLIK SINI

Contest Sempena Pembukaan "Online Shop" InfantiaHouse yang dilancarkan pada 14.02.2010

  1. Jadi follower blog InfantiaHouse ...
  2. Letakkan banner di sidebar blog anda...
  3. Copy & paste tajuk entry anda seperti diatas dan pastikan buat link ke..http://infantiahouse.blogspot.com/2010/03/contest-tidur-paling-comel-by.htmlterus ke blog InfantiaHouse...
  4. Letakkan Gambar anak yang yang berumur 0 - 4 tahun.
  5. Gambar tu mesti gambar bayi yg tengah tidur nyenyak bersama bantal. ( tak kisah la nak aksi mcm mana..yg penting dia sedang enak tidur dan aksinya mencuit hati...)
    Baby tu tak semestinya anak anda..letak anak sape2 pun boleh, yang penting baby tu mesti ada pertalian darah dengananda.
  6. Letakkan juga nama, umur, tarikh lahir dan warna kesukaan anda
  7. Dan jgn lupa, tinggalkan link anda dalam comment box contest ni dilanjutkan sehingga 31 Mei 2010 jam 11.59mlm

Hadiah untuk contest ni...
Hadiah 1 - Set Tilam Bayi Bersarung Klu nak tengok ( Klik pada Entry "SUMER CITER KAT SINI "-link P-Set Tilam Bayi )
Hadiah 2 - Golek Kanak2 Beserta Sarung - Bantal Kanak2 Beserta Sarung
Hadiah 3 - Bantal Bayi Beserta sarung - Golek Bayi ( Klik Pada Link P-Set Tilam Bayi )
Hadiah Saguhati ( untuk 3 orang ) Produk Bayi ( antaranya Tungku Bayi, Minyak Bayi, Barut Bayi, selimut bayi )


3 comments:

mamaaerish : said...

ala tomeinyer... gd luck yer... :p

InfantiaHouse said...

terima kasih join contest ni...
mmg comel anak u tdo~
tapi ada satu syarat yg tak lengkap..
banner di sidebar dah ada cuma tak boleh link ke blog infantiahouse...
tolong buat link yer...
lepas buat inform kpd kami...
tq~

InfantiaHouse said...

ok dah cukup syarat~~
tq~
jgn lupe jenguk blog kami drmasa ke semasa~