Followers

Friday, November 6, 2009

" Seindah Butterfly " Giveaway ( B )

disponsor oleh 'selumber mama' , cUDa yakni sokrang tokey baju yg cukup baek hati dan bodiman sengihnampakgigi
  • Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor
  • Masukkan blog ni dalam BLOGLIST anda
  • Letak BANNER kat entry dan sidebar blog anda dan jangan lupa link ke entry ni
  • Buat entry lam blog menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B
  • Upload hanya sekeping gambar anak, Pastu cerite la sket2 pasal anak..
  • letak nama & umur
  • Anakperlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN
  • Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!! takbole
  • Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
  • Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
  • Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang ihikhik
  • Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
  • Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
Hadiah disponsor oleh :

& hadiah misteri dari Abu Dhabi kenyit


So..Ini dia gambar anak-anak dara & teruna kami ...




Wardah Husna Bt Yusra
D.O.B : 28/12/1999
10 tahun

Merupakan anak sulungku, dgn maksud namanya "Bunga Mawar yang baik.."
suka membaca, sampai abih buku ibunya pun turut dibacanya..
Pandai berkawan, minat pada sesuatu yang kreatif (sama mcm ibunya)
Kalau bercakap.. cukup bernas...hasil dari minat membacanya yang cukup mendalam...(tak rugi rajin membaca)
Pandai bergaya depan kamera..





Hasbul Wafie Bin Yusra
D.O.B : 30/11/03
6 tahun

Anak kedua dan satu-satunya anak lelaki dalam keluarga..(buat masa ni ler..hehehe) Nama membawa maksud "jaminan ALLAH bersifat setia"
Mudah-mudahan jadi anak soleh dan beriman...
Wafie ni..mmg la super..mcm-mcm superla....maklumlah..boyy..
Gambar ni dipilih dalam keadaan dia cukup baik..(kalau gamba lain..penuh ngan aksi pelbagai..cukup pandai buat aksi dlm pict)
Minat ngan game..bagila game apa pun cepat benar pandainya..
Tukang lawak pun ada lagaknya..
Bercakap macam burung murai..siap tak payah pakai speakernya...volume nak kena control selalu...
Minat pada sesuatu yang lasak..Namun jiwanya halus..mudah tersentuh...






Walin Hannani Bt Yusra
D.O.B : 2/8/08
1 tahun 3 bln

Anak paling kecil...Maksud nama, "Hakim/Pemerintah Yang DiSayangi"
Walin ni jenis yang selamba dan rileks...
Tapi garangnya boleh tahan...Selalu sesiapa kenal tertawan ngan matanya..
bukan apa..masa ngandung dolu suka tgk mata hindustan..
Suka main lawan mata..n..kalau menjeling..fuhhh..cairr....
Walin ni, blh tahan gak lawaknya..cukup suka dengar muzik..ngan alunan al-Quran...kalau tgh menangis blh senyap...


Kalau ditakdirkan MENANG ibu3W nak kan baju yang kiut miut ni





1 comment:

:: butterfly :: said...

salam..
mekasih memeriahkan my giveaway..
gudlak yer ;)